Bij elke nieuwe Suzuki Splash 2014 tijdelijk een luxe elektrische vouwfiets

Suzuki Splash tijdelijk standaard met elektrische fiets

De Suzuki Splash werd onlangs door de Consumentenbond uitgeroepen tot de meest betrouwbare auto in zijn klasse met een 9.5 als overtuigend rapportcijfer. Vanzelfsprekend is Suzuki trots op deze bevestiging van bewezen kwaliteit. En dat wordt gevierd! Bij iedere nieuw verkochte Splash wordt een luxe Nimoto elektrische vouwfiets t.w.v. liefst € 929,= cadeau gegeven. Deze actie loopt van 1 mei tot tot eind juli 2014, dus haast is geboden. De actie geldt ook als de Splash online wordt besteld bij Nieuweautokopen.nl en Suzukikopen.nl.

Suzuki-Splash 2014 Nieuweautokopen.nl

De Splash is leverbaar met 2 zuinige, doch krachtige benzinemotoren en is verkrijgbaar in 3 verschillende uitrustingsniveaus. De prijzen starten bij een zeer scherpe € 10.999,=.  Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij  Nieuweautokopen.nl of vinden meer informatie op http://www.suzuki.nl/splash.  Daar kan men tevens naar eigen inzicht de ideale Splash samenstellen.

En is de ideale Splash eenmaal samengesteld, dan kan hij online worden gekocht bij Suzukikopen.nl en Nieuweautokopen.nl. Beide autoportals kunnen ook uit de voeten met de eventuele inruilauto, die ook weer online kan worden meegenomen in de transactie voor een nieuwe Splash. En die inruiler mag van elk merk zijn, dus niet alleen maar van Suzuki. Ideaal dus als u bijvoorbeeld van uw Citroen C1, Toyota Aygo of Peugeot 107 afwilt. Bij  Nieuweautokopen.nl bent u van harte welkom voor elk model en met elk model. Merken spelen bij de best beoordeelde autowebwinkel van Nederland geen rol meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s