De nieuwe Toyota Yaris 2014 comfortabeler, stiller én zuiniger

Toyota verscherpt design Yaris en verfijnt concept

Toyota geeft de Yaris een nieuwe jeugd. Niet alleen kreeg het design een grondige opknapbeurt, ook is het onderstel herzien en is er een grote make over voor het interieur. De vernieuwde Yaris – afgelopen jaar goed voor een klassering in de Top 10 van meest verkochte auto’s van Europa – staat medio september in de Nederlandse showrooms. Waarom dan nu al dit bericht? Zo kunt u er rekening mee houden als u een nieuwe Yaris overweegt. U kunt uw aanschaf uitstellen of u kunt bij Nieuweautokopen.nl en Toyotakopen.nl kijken bij ‘Direct op Voorraad’ voor nieuwe auto’s die bij de merkdealer op voorraad staan. Deze zijn snel inzetbaar en komen vaak met aantrekkelijke kortingen.

Nieuwe Toyota Yaris 2014 kopen

Het design van de Yaris volgt het voorbeeld van de expressieve AYGO en Toyota’s ‘Keen Look’ designtaal die eveneens de Auris een eigen gezicht geeft. Aan de achterzijde zien we onder meer nieuwe (LED-)lampunits en een nieuwe bumper waarin de diffusor is opgenomen. Kortom, de Yaris krijgt een duidelijk eigen gezicht om zich in het druk bevochten B-segment visueel te onderscheiden. Toyota timmert duidelijk aan de weg in de klasse van de compacte (stads)auto’s. Nieuweautokopen.nl en Toyotakopen.nl kunnen elk model leveren: nieuw, met garantie en zonder dat u naar de dealer hoeft. Kopen en inruilen doet u bij beide autoportals volledig online en u dient uw nieuwe auto pas te betalen op het moment dat de nieuwe vierwieler wordt afgeleverd. Dat is kopen zonder risico dus en dat zal menig Toyota-koper aanspreken.

Powerboost voor het interieur
De aanpassingen aan het interieur zijn groot. Op basis van de feedback van klanten, werd het interieur goeddeels opnieuw getekend om de inzittenden een nóg ruimtelijker gevoel te geven. Ook de kwaliteitsbeleving van het interieur kreeg een powerboost door de toepassing van nieuwe materialen en het toevoegen van nieuwe kleuren.

Strakker, comfortabeler, stiller én zuiniger
Wie gaat rijden, merkt direct dat Toyota ook veel tijd heeft gestoken in het onderstel en de geluidsisolatie. De nieuwe Yaris stuurt niet alleen strakker, maar is ook comfortabeler én stiller geworden. Daarnaast krijgt de Yaris de extra zuinige 1.0 liter benzinemotor die ook in de nieuwe AYGO zijn opwachting maakt. Het palet aandrijflijnen wordt in Nederland verder vervolledigd door een 1.3 liter benzinemotor, een 1.5 liter hybride aandrijflijn en 1.4 liter D-4D-F dieselmotor. Het team van Nieuweautokopen.nl en Toyotakopen.nl helpt u graag om de juiste auto samen te stellen. Zie het als service van de zaak.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s