Jaguar XF in R-Sport Uitvoering; beestachtig goed!

XF eerste Jaguar in R-Sport uitvoering

XF eerste Jaguar in R-Sport uitvoering   R-Sport: extra sportief uiterlijk én interieur Leverbaar voor zowel Saloon als Sportbrake Eerste XF R-Sport uitvoeringen deze zomer beschikbaar

  • R-Sport: extra sportief uiterlijk én interieur
  • Leverbaar voor zowel Saloon als Sportbrake
  • Eerste XF R-Sport uitvoeringen deze zomer beschikbaar

Jaguar introduceert R-Sport. Jaguars in deze uitvoering vallen op door een uitgesproken sportief uiterlijk en interieur. De eerste Jaguar die in R-Sport uitvoering leverbaar wordt, is de XF. Voor zowel de Saloon- als de Sportbrake-modellen maakt R-Sport het vanaf deze zomer mogelijk om de typische Jaguar dynamiek nog sterker te benadrukken. Naast snel rijden, is het ook mogelijk om snel een auto samen te stellen en te bestellen. Dat kan bij Nieuweautokopen.nl.

De Jaguar XF in R-Sport uitvoering straalt pure sportiviteit uit. R-Sport staat om te beginnen voor een bodykit met onder meer extra sportieve bumpers; achter inclusief diffuser (m.u.v. de XF 2.2 D), sideskirts en in hoogglans zwart uitgevoerde raamlijsten. Daarmee krijgt de XF een uitstraling die vergelijkbaar is met die van de meest krachtige XFR(-S)-modellen. Dat effect wordt nog eens versterkt door fraaie details als de R-Sport logo’s op aluminium dorpellijsten en stuurwiel, en de subtiele R-Sport badges op de flanken. Standaard is elke Jaguar XF uitgevoerd met een achttraps automaat, Cruise Control, Bi-Xenon koplampen, LED dagrijverlichting, Automatic Climate Control en 17-inch lichtmetalen velgen. Voor de XF in R-Sport uitvoering zijn ook varianten in 17- of 19-inch in Technical Grey leverbaar.

Sportiviteit van binnenuit
In het interieur is de aansluiting met het sportieve uiterlijk perfect. De bekleding is uitgevoerd in een sportief-smaakvolle combinatie van leder en suedecloth. De stiknaden (keuze uit Dove, Red en London Tan) contrasteren fraai met de donkere bekledingsmaterialen. De donkere hemelbekleding draagt bij aan het sportieve karakter. Ook in het interieur zetten details het sportieve karakter extra kracht bij. Zo zijn de pedalen afgewerkt met aluminium, het stuur draagt het R-Sport logo en het dashboard is afgewerkt in de donkere houtafwerking ‘Dark Oak’, die tot nu was voorbehouden aan de XFR-versies.

Sportieve meerprijs
Met uitzondering van de 3.0 V6 D-S- en 5.0 V8-modellen, is elke Jaguar XF vanaf deze zomer leverbaar in R-Sport uitvoering. De meerprijs voor het even uitgebreide als sportieve pakket extra’s bedraagt € 3.655. De Jaguar XF 2.2 D Saloon met de 120 kW/163 pk sterke turbodieselmotor is al leverbaar vanaf € 51.900. Voor wie niet op de XF R-Sport wenst te wachten, en toch een nieuwe jag wenst: elk model van Jaguar is online te koop bij Nieuweautokopen.nl en Jaguarkopen.nl. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is het ook mogelijk om een nieuwe auto te leasen via deze webwinkels. De sterke punten als goede service, een scherpe prijs en op een makkelijke manier een auto samenstellen en bestellen, blijven ook bij leasen gewoon van kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s