Nieuwe Suzuki SX4 S-Cross geleverd aan Gemeente Almere

Koops Furness levert Suzuki SX4 S-Cross aan Gemeente Almere

suzuki SX4 gemeente Almere

Koops Furness heeft in het kader van Europese aanbestedingen een Suzuki SX4 S-Cross geleverd aan de Gemeente Almere. Autowebwinkel Nieuweautokopen.nl, een onafhankelijke autowebwinkel kreeg de opdracht van Koops Furness om deze auto te leveren aangezien Koops dit merk niet in haar assortiment heeft.

De gemeente Almere schreef in 2013 een aanbesteding uit voor het leveren van voertuigen aan de afdeling stadsbeheer van de gemeente.  Andere interne diensten mogen daarop meeliften, zo ook de afdeling ‘Kabinet en Veiligheid’.

De Suzuki SX4 S-Cross zal worden ingezet voor de’ Officier van Dienst Bevolkingszorg’. De auto wordt gebruikt door de OvD, bij grotere calamiteiten, zoals bijvoorbeeld een ernstig ongeluk waar gevaarlijke stoffen bij betrokken zijn. De OvD komt ter plaatse in de Suzuki en maakt deel uit van het Commando Plaats Incident (CoPI).

De Suzuki SX4 S-Cross is voorzien van opvallende striping inclusief een lichtbalk. De lichtbalk is uitgevoerd in amber (oranje) en geen blauw licht, gezien het voertuig van de OvD nog niet met Prio 1 ter plaatse mag gaan.

De aanbesteding is gewonnen door Koops Furness nv. De gemeente Almere heeft met Koops Furness een raamcontract afgesloten. Alle voertuigen tot 3500kg, ongeacht het merk, mogen worden geleverd. Het zwaartepunt ligt daarbij op het leveren van volledig elektrisch aangedreven voertuigen. Koops Furness levert via nieuweautokopen.nl alle merken.

Bij Nieuweautokopen.nl is het mogelijk om via internet een nieuwe auto te kopen. Vrijwel elke auto is helemaal naar wens samen te stellen. Nieuweautokopen.nl biedt alle nieuwe auto’s van vrijwel alle merken, modellen en uitvoeringen. Met volledige fabrieksgarantie. Auto’s zijn altijd scherp geprijsd. Doet een dealer een scherper aanbod, dan wil Nieuweautokopen.nl daarover graag onderhandelen. Inruil is natuurlijk mogelijk.

In de toekomst zal Koops Furness nog meer voertuigen aan de Gemeente Almere mogen leveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s