Is 20% bijtelling teveel voor de nieuwe Volkswagen Golf Sportsvan 2014

Nu al populair: nieuwe Golf Sportsvan

Nieuwe motoren toegevoegd aan leveringsgamma: krachtige 1.2 TSI met 20% bijtelling

Ver vóór zijn marktintroductie in juni blijkt dat de nieuwe Golf Sportsvan zeer populair is: er zijn in Nederland al meer dan 150 getekende orders. Ook bij de autoportals Nieuweautokopen.nl en Volkswagenkopen.nl is de belangstelling voor de ruime VW Golf groot. Dat komt door de scherpe lijnvoering in zijn design met daarbinnen veel ruimte, zijn veelzijdigheid én een lekker hoge zitpositie. Vanaf nu is de Golf Sportsvan ook te bestellen met de 1.2 TSI benzinemotor met 81 kW/110 pk. Hiermee levert hij pittige prestaties in combinatie met – voor de zakelijke rijder – maar 20% bijtelling. En dan zijn er nóg twee nieuwe motoren voor de Sportsvan: de 1.4 TSI en de 2.0 TDI, beide met 110 kW/150 pk.

De Golf Sportsvan 1.2 TSI (74 kW/110 pk) heeft met handgeschakelde zesversnellingsbak een gemiddelde CO2-uitstoot van 117 g/km. Daarmee valt hij in de 20%-categorie. Dat geldt ook voor de versie met zeventraps DSG-transmissie (CO2: 116 g/km). De prijsstelling is zeer aantrekkelijk: vanaf 24.990 euro (Trendline). Naast de nieuwe Golf Sportsvan 1.2 TSI 110 pk komen ook de versie met de 63 kW/85 pk sterke 1.2 TSI en alle 1.6 TDI-modellen bij zakelijke inzet in aanmerking voor inschaling in de 20%-categorie. De leasetarieven: vanaf 419 euro/mnd. Nieuweautokopen.nl en Volkswagenkopen.nl zijn niet alleen de juiste adressen om zo’n nieuwe Golf te kopen, je kunt er ook terecht voor een scherpe leaseofferte. Kopen of leasen, het kan bij Nieuweautokopen.nl en Volkswagenkopen.nl.

De pluspunten van de Golf Sportsvan
De Golf Sportsvan valt evenals alle andere Golf-modellen op door de scherpe, functionele en dus tijdloze vormgeving. Hij is compact (4,34 m lang, 1,81 m breed en 1,58 m hoog). Desondanks biedt hij volop ruimte voor passagiers en bagage (500 liter – 1.520 liter bij neergeklapte achterbank). De achterbank is over 20 cm verschuifbaar en de zitpositie is aangenaam hoog. Wilt u de Golf Sportsvan vergelijken met de ‘normale’ uitvoering van de Golf? Kijk dan op Nieuweautokopen.nl of Volkswagenkopen.nl voor alle uitvoeringen, maten, prijzen en nog veel meer. Keuze gemaakt? Dan kunt u snle en eenvoudig online zo’n nieuwe VW bestellen.

Toptechnologie altijd standaard
Elke Golf Sportsvan beschikt over de nieuwste technieken die zorgen voor een hoog veiligheidsniveau en een zo laag mogelijk verbruik. Standaard zijn stabiliteitssysteem ESC, zeven airbags, en Multi Collision Brake dat doorschieten na een aanrijding voorkomt. Ook de nieuwste assistentiesystemen als adaptieve cruise control, Lane Assist en Pre Crash zijn leverbaar. BlueMotion Technologies als start/stop en hergebruik van remenergie zijn altijd inbegrepen. Dat geldt ook voor items als airconditioning, Radio Composition Touch, elektronische handrem, het XDS-sperdifferentieel en elektrische ramen (v/a).

Een greep uit de prijslijst (nieuwe motoriseringen vetgedrukt). Voor het volledige overzicht surft u naar Volkswagenkopen.nl of Nieuweautokopen.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s