De snelste Alfa Romeo’s nu standaard met TCT-transmissie

Alfa Romeo MiTo en Giulietta Quadrifoglio Verde 2014

De snelste Alfa Romeo’s nu standaard met TCT-transmissie

Onlangs beleefden de Alfa Romeo MiTo en Giulietta Quadrifoglio Verde hun première op de autosalon van Genève. Beide Italianen zijn natuurlijk te herkennen aan de klavertjevier-logo’s, maar bovenal onderscheiden ze zich door hun uiterlijk en knappe prestaties. De MiTo en Giulietta QV beschikken over respectievelijk 170 en 240 pk. Ging je vroeger voor snelle dingen naar Sam van Lingen, nu kun je gerust naar Nieuweautokopen.nl: prima service, natuurlijk garantie en vaak de scherpste prijzen.

Zowel de Alfa Romeo MiTo als Giulietta QV stal de show op de Zwitserse beursvloer in ‘Grigio Magnesio’ een matgrijze exterieurkleur die exclusief voor de QV-uitvoeringen beschikbaar is. Beide Alfa Romeo’s kleuren donkerder dan de reguliere uitvoeringen. Het gaat dan met name om donker afgewerkte details, zoals koplampen, deurgrepen, QV-schildje/’scudetto’ en spiegelkappen. De MiTo is uitgerust met 17-inch velgen, terwijl de Giulietta optioneel met 18-inch te bestellen is.

Binnenin eveneens een donkere ambiance met dashboard en deurpanelen die een zwarte afwerking kennen. Het instrumentarium en de instaplijsten zijn voorzien van Quadrifoglio Verde-logo’s. Verder nieuw zijn het sportstuur met vlakke onderzijde en de speciaal gevormde sportstoelen met extra zijdelingse steun. Deze sportstoelen zijn voorzien van leer en alcantara en zijn te kiezen naast de normale stoelen die tevens naar keuze bekleed kunnen worden in de combinatie leer en alcantara of volledig leer. Alle stoelen worden voorzien van Alfa Romeo-logo’s.

Alfa Romeo plaatst een 170 pk 1.4 MultiAir-blok in de MiTo QV. Voortaan combineren de Italianen deze motor standaard met TCT-transmissie. De Giulietta is uitgerust met dezelfde motor, die ook de 4C aandrijft: de 240 pk sterke en uit aluminium opgetrokken 1.750 TBi-turbobenzinemotor.

De Alfa Romeo MiTo QV is per direct te bestellen vanaf € 26.950,-. Voor de Giulietta in QV-uitdossing geldt dat deze binnenkort bij de dealer staat vanaf € 37.450,-. Voor wie niet naar de dealer wenst te gaan, of eerst wel naar bij de dealer kijkt, maar elders wil kopen: probeer Nieuweautokopen.nl eens. Vele autokopers gingen u voor en vrijwel allemaal naar volle tevredenheid. Sla de ongecensureerde klantenreviews op de website er maar op na.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s