Nieuw: Mitsubishi Lancer Limited Edition 2014

Nog completer en fors in prijs verlaagd!

Lancer

Mitsubishi is vooral bekend van de Outlander PHEV, toch wil het niet zeggen dat Mitsubishikopen.nl en Nieuweautokopen.nl met deze nieuwe editie van de Lancer geen aantrekkelijk model in huis hebben. De Mitsubishi Lancer is er nu in een nieuwe Limited Edition-uitvoering. De toch al rijke standaarduitrusting van de Lancer is hiervoor nog eens verder uitgebreid. Tegelijkertijd ging de consumentenprijs fors naar beneden. De Lancer Limited Edition is leverbaar vanaf € 17.990,-. Een offerte aanvragen bij de eerder genoemde autowebwinkels kan interessant zijn, want niet alleen garantie en service kloppen, de prijzen zijn er vaak extra aantrekkelijk.

Concurrerend
De sportief gelijnde Lancer Limited Edition, herkenbaar aan zijn opvallende sideskirts, is hiermee een geduchte concurrent in zijn klasse. De vijfdeurs hatchback is uitgerust met Mitsubishi Motors’ zuinige 1.6 MIVEC ClearTec benzinemotor met Auto Stop & Go. Samen met een handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgt deze voor soepele rijeigenschappen, bij een gecombineerd brandstofverbruik van 5,5 l/100 km* en een CO₂-uitstoot van 128 g/km. Hiermee is de auto voorzien van energielabel B. Een overzicht van modellen en energielabels is te vinden op Nieuweautokopen.nl en Mitsubishikopen.nl.

Veilig
Net als zijn voorgangers beschikt de Lancer Limited Edition standaard over uitgebreide passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen. De bestuurder en voorste passagier beschikken over front- en zijairbags en ook de gordijnairbags zijn standaard. Een knieairbag biedt de bestuurder extra bescherming bij een ongeval. Verder is de Limited Edition onder meer voorzien van ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), Brake Assist en Active Stability en Traction Control (ASTC). Achter beschikt de auto over parkeersensoren.

Comfortabel
Ook het comfort voor de inzittenden is van hoog niveau. Het interieur ademt een luxe uitstraling door het gebruik van mooie materialen, stoffen en kleuren, in combinatie met een hoogwaardige afwerking. Dit komt direct tot uiting in het met leder bekleedde stuurwiel, de handremgreep en pookknop. De inzittenden beschikken over veel handige bergruimte, zoals in de middenarmsteun. Standaard zijn onder meer een radio/cd/mp3-speler, climate control, een gekoeld dashboardkastje, een multicolour display, multi-mode keyless entry met twee handzenders en een bluetooth carkit.

Echt een auto voor iemand die zich wil en durft te onderscheiden. Wie dan ook nog eens op een andere manier zijn auto wenst te kopen, komt vanzelf bij Nieuweautokopen.nl en Mistubishikopen.nl uit. Beide webwinkels biede de juiste service en kwaliteit, verkopen alleen Nederlandse auto’s en bieden vaak nog scherpere prijzen dan de merkdealer ook. Meer weten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel een van de medewerkers van de webwinkels. En wie dan nog niet is overtuigd, kan ook de klantenreviews op de sites er op na slaan. Overtuigender kan gewoon niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s