Nieuwe BMW X4, weer een BMW die ik graag zou willen rijden….

Veelzijdige BMW X4 leverbaar vanaf € 55.990,-

Nieuwe BMW X4, weer een BMW die ik graag zou willen rijden!

De nieuwe BMW X4 is vanaf 12 juli in Nederland leverbaar vanaf € 55.990,- (inclusief BTW en BPM). Deze prijs geldt voor de benzineversie BMW X4 xDrive20iA. Diesel rijden met de BMW xDrive20d is mogelijk voor € 59.990,-. De toch al riante standaarduitrusting is uit te breiden met de uitrustingspakketten Business, Executive, High Executive en Innovation Pack. BMWkopen.nl en Nieuweautokopen.nl weten niet alleen alles over de nieuwe X4, nadat u bent geïnformeerd, kunt u er ook meteen kopen.

De nieuwe BMW X4 combineert de ruimte en de functionaliteit van een BMW X model met de onberispelijke rijdynamiek van een BMW coupé. Het nieuwe model is leverbaar met keuze uit drie benzine- en drie dieselmotoren, met vermogens variërend van 135 kW (184 pk, BMW X4 xDrive20iA) tot en met 230 kW (313 pk, BMW X4 xDrive35dA).

Alle motoren zijn voorzien van BMW TwinPower Turbo-techniek en beantwoorden met hun emissies aan de Euro 6-norm. Alle versies van de BMW X4 zijn standaard uitgerust met BMW EfficientDynamics technologie. Die omvat onder meer Brake Energy Regeneration, Auto Start Stop-functie en een coasting-stand bij de Steptronic achttrapsautomaat. Mede hierdoor haalt de BMW X4 xDrive20d een voor zijn klasse toonaangevend laag gemiddeld verbruik van slechts 5,2 l/100 km met een CO2-emissie van 138 g/km. Een overzicht van CO2- en verbuikscijfers zijn te vinden op BMWkopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

Complete standaarduitrusting
De standaarduitrusting omvat onder meer Variable Sport Steering, Performance Control, xDrive vierwielaandrijving en Hill Descent Control. Op de BMW X4 xDrive20d na zijn alle modelversies voorzien van een Steptronic achttrapsautomaat. Tot de uitrusting van de BMW X4 behoren tevens comfortverhogende zaken als regen- en lichtsensor, Park Distance Control, Active Cruise Control, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en een elektrisch te openen en sluiten achterklep. Een boordcomputer met een 6,5-inch display, iDrive controller, Radio BMW Professional met zes luidsprekers, Bluetooth telefoonvoorbereiding en USB-aansluiting zijn eveneens standaard. En dat is toch mooi, in tijden dat heel veel voorzieningen een extra investering vragen. Nieuweautokopen.nl en BMWkopen.nl vertellen u graag wat er standaard is en wat niet.

Verder is een breed scala aan extra veiligheids- en assistentiesystemen, mobiliteitsdiensten en infotainment onder de noemer van BMW ConnectedDrive beschikbaar. Nieuwe features zijn onder meer de BMW Head-Up Display met kleurenprojectie, de grootlichtassistent (antiverblinding), Surround View en de Driving Assistant Plus inclusief Lane Departure Warning en Active Cruise Control met Stop & Go.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s