Elegante Renault Mégane Coupé-Cabriolet per direct online te bestellen

Vernieuwde Renault Mégane Coupé Cabriolet 2014 vanaf 34.490 euro

Megane Cabriolet

Net als Nieuweautokopen.nl en Renaultkopen.nl ook zo’n zin in de zomer? Dat komt goed uit. Renault is gestart met de verkoop van de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet. Via hun reguliere dealernetwerk natuurlijk en via onze online webwinkels. Meer weten of een gratis en vrijblijvende offerte? Kijk dan op Nieuweautokopen.nl of Renaultkopen.nl.

Het model is als laatste van de Mégane-familie voorzien van de nieuwe merkidentiteit die is geïntroduceerd door Laurens van den Acker. De Mégane Coupé-Cabriolet wordt standaard geleverd in de luxe Privilège-uitvoering en is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 34.490 euro (incl. BTW en BPM).

De vernieuwde Renault Mégane Coupé-Cabriolet is direct herkenbaar aan de stijlvolle voorzijde met de chique LED-dagrijverlichting, de nieuw ontworpen voorbumper en het grote Renault-logo, dat het nieuwe familiegezicht van Renault vertegenwoordigt. Voor de aandrijving dient een krachtige, maar efficiënte Energy TCe 130-benzinemotor met stop-starttechniek, gekoppeld aan een handmatig te bedienen zesversnellingsbak.

De Mégane Coupé-Cabriolet wordt geleverd in de luxe Privilège uitvoering. Kopers kunnen rekenen op een royale standaarduitrusting met onder meer het R-Link multimedia- en navigatiesysteem, elektronisch geregelde airconditioning met twee klimaatzones, een regen- en lichtsensor, parkeersensoren met geluidssignaal en 17” lichtmetalen wielen. De unieke, elektrisch bedienbare hoogglans zwarte hardtop heeft het grootste panoramische dak in zijn klasse, terwijl het interieur kan worden verfraaid met lederen bekleding (optioneel) in de kleuren antraciet, rood-zwart of beige.

Ter gelegenheid van de introductie van de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet biedt Renault het Pack Introduction aan. Dit pakket kost 295 euro en voegt de Renault Handsfree Card en elektrisch inklapbare buitenspiegels aan de uitrusting toe. Het voordeel bedraagt 395 euro. Op zoek naar meer voordeel? Nieuweautokopen.nl en Renaultkopen.nl hebben ook nieuwe voorraadauto’s, vierwielers die snel geleverd kunnen worden omdat ze al bij de dealers op voorraad staan. Deze nieuwe auto’s komen vaak met een aantrekkelijke korting, zonder dat aan kwaliteit en of service wordt ingeleverd. Meer info is op beide websites te vinden onder ‘Direct op Voorraad’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s