Prijzen zijn bekend van de nieuwe Peugeot 108

Vanafprijs nieuwe Peugeot 108 modeljaar 2014

2014 Peugeot 108

Hadden we gisteren bij Nieuweautokopen.nl en Peugeotkopen.nl al de prijzen van de nieuwe Citroen C1, nu is het tijd voor de prijzenvan zijn familielid de, Peugeot 108. De mooie en geraffineerde Peugeot 108 combineert sportieve lijnen met een chique en elegante uitstraling. Dit komt helemaal tot uiting in de cabrio-variant, de TOP! Peugeotkopen.nl en Nieuweautokopen.nl hebben de details en dus de prijzen. Bestellen kan er ook, volledig online. Dat is handig en snel.

Het uitgebreide gamma biedt voor elk wat wils. Daarnaast is het mogelijk om de auto geheel naar eigen smaak te personaliseren. Zo is er keuze uit diverse personalisatiethema’s en ambiances.

Verder is de Peugeot 108 beschikbaar met voorzieningen die het leven gemakkelijker maken. Zaken als MirrorScreen, Keyless Entry & Start en een achteruitrijcamera kwamen tot op heden alleen in het hogere segment voor.

De vanafprijs van de Peugeot 108 bedraagt: € 9.690,-. De definitieve prijzen van de diverse niveaus worden later deze maand bekendgemaakt. Maar met een vanafprijs van € 9.690,- begint de nieuwe Peugeot 108 onder de vanafprijs van de Peugeot 107.

Goed vooruitzicht: Blue Lease met 14% bijtelling
Onder voorbehoud van typegoedkeuring zal de Peugeot 108 leverbaar zijn met 14% bijtelling en zal hij tevens als Blue Lease versie verkrijgbaar zijn.

Product
De 108 is een hippe auto die amper 840 kilogram in de weegschaal legt. Hij heeft een stevige voorkant waarbij LED-verlichting direct in het oog springt. Niet enkel een driedeurs of vijfdeurs versie zullen beschikbaar zijn, ook een cabrio-variant, de 108 TOP! Vergeleken met zijn voorganger ziet de 108 er duidelijk een stuk verfijnder uit. Er zijn vele trekjes overgenomen van de 308, maar met zijn lengte van amper 3,47 m en breedte van 1,68 m is hij wel een stuk compacter. In vergelijking met de 107 is hij 4 cm gegroeid. Het stoffen dak van de 108 TOP! meet 76 bij 80 cm en schuift elektrisch open met een druk op de knop.

Noviteiten
De 108 biedt diverse noviteiten die we voorheen alleen in hogere segmenten zagen, zoals een achteruitrijcamera, climate control, Keyless Entry & Start en een 7-inch touchscreen met smartphone-ondersteuning. Door middel van MirrorScreen kan de bediening van de telefoon overgenomen worden.

Gamma
Direct vanaf de introductie is de nieuwe 108 in een volledig gamma leverbaar. Er is keuze uit de niveau’s Access, Active en Allure. De 108 is standaard goed uitgerust, waarbij met name de vele veiligheidsvoorzieningen in het oog springen. Zo zijn alle Peugeots 108 uitgerust met ESP, bandenspanningscontrolesysteem, Hill Start Assist, front airbags, zij-airbags, windowairbags, een waarschuwingslampje voor niet-aangelegde gordel (bestuurder en passagier) en LED-dagrijverlichting.

De Active biedt bovendien elektrisch bedienbare portierruiten vóór, centrale vergrendeling met afstandsbediening en Radio/MP3-speler met Bluetooth. De Allure biedt bovendien 15″ lichtmetalen velgen, mistlampen vóór, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, airconditioning en een 7″ kleuren touchscreen met MirrorScreen. De cabrio-variant 108 TOP! wordt aangeboden als Active en Allure en is standaard voorzien van een elektrisch bediend zwart canvas vouwdak.

Personalisering
Er zijn 8 lakkleuren beschikbaar, waaronder twee twotonelakken. Daarnaast is de 108 beschikbaar met zes personalisatiethema’s voor het exterieur en drie ambiances voor het interieur.

Introductieaanbod: speciale serie Première en Pack Premium
Om de introductie van de nieuwe 108 kracht bij te zetten bieden Peugeotkopen.nl en Nieuweautokopen.nl als introductie-aanbieding de 108 Première aan. Deze is gebaseerd op de Allure 5-deurs en de Allure 5-deurs TOP! en biedt bovendien Keyless Entry & Start, verlichting in de bagageruimte, privacy glass achterin, Pack City en Pack Chrome.

Net zoals bij de Peugeot 107 is er op de Peugeot 108 een Pack Premium leverbaar op de Active. Dit bestaat bij de 108 uit airconditioning en mistlampen vóór. Binnenkort is de volledige prijzlijst beschikbaar op Peugeotkopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s