Citroën is weer eigenzinnig met de C4 Cactus!

Bijtellingsvriendelijk & prikkelende Citroen C4 Cactus verkrijgbaar vanaf € 15.990,-

Cactus

Op 5 februari jongstleden onthulde Citroën de C4 Cactus: een prikkelend model dat de nieuwe filosofie van het Franse merk volgt. De Citroën C4 Cactus legt de basis voor een nieuwe impuls in de autowereld: meer design, meer comfort, meer bruikbare technologie …voor een aanvaardbare prijs! De Citroën C4 Cactus zal met 2 benzinemotoren en twee dieselmotoren beschikbaar zijn waarvan de BlueHDi 100 met 14% bijtelling (minder dan € 100 netto bijtelling per maand). De vanafprijs van de C4 Cactus is €15.990 [incl. BTW/ BPM]. Wij weten niet wat u er van vindt maar bij Nieuweautokopen.nl en Citroenkopen.nl zijn we enthousiast over de C4 Cactus, want wat een leuke, onderscheidende auto voor een strakke prijs.

Citroën kiest met de C4 Cactus voor originaliteit die praktisch blijft. De C4 Cactus kenmerkt zich door technologische innovaties en sterke stijlelementen die ten dienste staan van het design, het comfort, het gebruiksgemak en de kilometerkostprijs. Bijzonder aan de C4 Cactus zijn onder andere Airbump®, een innovatie van Citroën. Dit grafische element is nuttig, mooi en te personaliseren, en versterkt het design terwijl het tegelijkertijd de carrosserie beschermt.

Ook beschikt de Cactus over een volledig digitale, intuïtieve rij-interface waarvan de bedieningen rond een standaard 7 inch touchscreen tablet zijn geplaatst. Zitten doe je als een vorst in de Brede voorstoelen gebaseerd op een sofa (in geval van een ETG versnellingsbak).

Natuurlijk is de Cactus ook voorzien van allerlei veiligheidsvoorzieningen. Meest bijzonder is de passagiersairbag die in het dak is geplaatst (Airbag In Roof technologie), een wereldpremière die de voorste passagier meer [opberg]ruimte biedt.

Een voorziening die navolging verdient is het glazen panoramadak met hoge thermische bescherming, zodat het interieur erg licht is en de inzittenden geen last hebben van de warmte. En tot slot Magic Wash in de ruitenwissers vóór, wat zorgt voor een beter zicht tijdens het sproeien van de voorruit met de helft van de ruitenwisservloeistof.

Slimme technologie en rijke uitrusting
Standaard beschikt de Citroën C4 Cactus over:

Niveau ‘LIVE’ beschikt over, passagiersairbag in roof, 7” touchscreen tablet met grafische weergave “Cubik” en interactief instructieboekje, Top Box opbergvak op dashboard met chrome satin accent, elektrisch bedienbare ramen voor, Airbump® Black, LED dagrijverlichting, USB en 12V aansluiting. Vanaf het niveau ‘FEEL’ beschikt de C4 Cactus over handmatige airconditioning en Bluetooth ® met steaming audio, dakdragers en two-tone met leer bekleed stuurwiel. Het meest uitgebreide niveau ‘SHINE’ bevat onder andere een navigatiesysteem, parkeersensoren en automatische airconditioning en 16” Lichtmetalen wielen.

De C4 Cactus Business is het model dat zich volledig op de zakelijke rijder richt, is gebaseerd op het uitrustingsniveau ‘Feel’ en voegt daar o.a. automatische airconditioning, achteruitrijcamera met parkeersensoren achter en een navigatiesysteem aan toe. De C4 Cactus Business BlueHDi 100 is beschikbaar met 14% bijtelling. En nieuweautokopen.nl en Citropenkopen.nl kunnen’m leveren, in elke uitvoering, in elke kleur en met of zonder de diverse opties en pakketten. U kiest en bestelt, wij leveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s