Prijzen bekend van de nieuwe Citroen C1 2014

Hippe stadsauto beschikbaar met 14% bijtelling

Citroen C1 2014

Onlangs onthulde Citroën de nieuwe Citroën C1. Net als de C4 Cactus past de C1 binnen de nieuwe filosofie van Citroën: meer design, meer comfort, meer bruikbare technologie …voor een aanvaardbare prijs! De Citroën C1 zal met 3 benzinemotoren beschikbaar zijn waarvan de e-VTi 68 variant 14% bijtelling zal hebben. De vanafprijs van de C1 is €9.490. Hij is te koop bij Citroenkopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

De nieuwe Citroën C1 heeft veel te bieden:
meer design, met dynamische lijnen en een front met een guitige blik, die ontstaat door de positie van de koplampen. De versies met contrasterende dak en/of interieurkleuren geven de auto karakter en een uitnodigende uitstraling. Nieuweautokopennl en Citroenkopen.nl zien een nieuwe trend: ook de compactere auto’s mogen weer leuk zijn, waar het de afgelopen jaren vooral saaiheid troef was.

meer comfort in dagelijks gebruik, dankzij zijn compacte afmetingen (slechts 3,46 m) en zijn wendbaarheid (met een draaicirkel van 9,6 m), waardoor hij overal tussendoor weet te glippen. Bovendien zijn de vering en de wegligging uitstekend.

Technieken
Handige technieken, zoals een 7” Touch Drive interface met Mirror Screen technologie, waarmee geselecteerde apps van de smartphone kunnen worden bediend via het touch screen. Voor de klant die nog meer comfort wil, kan de nieuwe Citroën C1 bovendien worden uitgerust met Keyless entry & start, een achteruitrijcamera en automatische airconditioning.
lagere kosten, want het lage gewicht (860 kg) zorgt in combinatie met de nieuwste benzinemotoren voor een minimaal verbruik en een minimale CO2-uitstoot. Goedkoper autorijden kan bijna niet, zeker niet als zo’n C1 online wordt gekocht bij Nieuweautokopen.nl of Citroenkopen.nl, de autowebwinkels met scherpe prijzen en een uitstekende service.

Handige technologie en handige uitrusting
De Citroën C1 wordt vanaf begin deze zomer beschikbaar met 3 uitrustingsniveaus: Live, Feel en Shine. Er zijn tevens speciale launch editions verkrijgbaar.

Standaard beschikt de nieuwe Citroën C1 [niveau LIVE] onder andere over:
6 airbags, ESP & ASR, Hill start assist, LED dagrijverlichting en stuurbekrachtiging. Het niveau FEEL voegt daaraan toe: radio/MP3 speler met USB en Jack aansluiting, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, snelheidsbegrenzer [niet in combinatie met ETG versnellingsbak]. De meest uitgebreide uitrusting biedt het niveau SHINE met: 7” Touch Drive interface met Mirror Screen technologie, Bluetooth handsfree en streaming audio, achteruitrijcamera, handmatige airconditioning en 15 inch lichtmetalen wielen. Op het niveau FEEL en SHINE is tevens het open dak Airscape beschikbaar. Nu de prijzen bekend zijn, kan de nieuwe C1 worden besteld bij Citroenkopen.nl en Nieuweautokopen.nl en wordt hij desgewenst voor de deur afgeleverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s