Meer productieplaatsen voor één van de leukste auto’s in het C-segment! De nieuwe Mazda3

Nieuwe Mazda3 weer volop leverbaar

 mazda3

Mazda is er in geslaagd beter te kunnen voldoen aan de grote vraag naar de nieuwe en populaire Mazda3. Dankzij een verhoogde productie voor de Nederlandse markt is de nieuwe Mazda3 vanaf nu weer leverbaar volgens de gangbare levertijd van maximaal vier maanden. Vanaf de introductie van het model eind oktober vorig jaar overtrof de vraag het aanbod, waardoor de levertijden opliepen. Dat is met ingang van deze week verleden tijd. Die levertijd kan in een aantal gevallen zelfs nog verder omlaag door een nieuwe Mazda3 te bestellen bij Mazdakopen.nl of Nieuweautokopen.nl. Beide webwinkels hebben vaak bij ‘Direct op Voorraad’ uitvoeringen staan, die zelfs al binnen een paar weken kunnen worden geleverd. Natuurlijk nieuw en met garantie.

De Mazda3 doet het goed in zowel de particuliere als zakelijke markt. Daarbij valt op dat de meest verkochte uitvoering de GT-M is, de meest luxe en complete, omdat volgens de klant de prijs-kwaliteit verhouding daar het meest optimaal is. Circa 90 % van de verkochte Mazda3’n bevat een benzinemotor, waarbinnen de 2.0 liter SKYACTIV-G 120 met handgeschakelde zesversnellingsbak het meest populair is.

Binnen de zakelijke markt is de SKYACTIV-D 150 in SKYLEASE+ uitvoering bijzonder gewild. Zowel de Hatchback als de Sedan hebben 20 % zakelijke bijtelling en zijn zeer compleet uitgerust, te vergelijken met de GT-M, maar hebben bovendien als extra Mazda Radar Cruise Control, Adaptieve bochtenverlichting (AFS), Lane Departure Warning System (LDW) en High Beam Control (HBC). Alleen de Mazda3 met de grootste benzinemotor, de SKYACTIV-G 165, heeft in de GT-M uitvoering dezelfde extra’s en heeft als enige nog het i-ELOOP regeneratief remsysteem erbij.

De nieuwe Mazda3 is er vanaf € 22.490,- voor de SKYACTIV-G SKYLEASE en vanaf € 22.990,- voor de SKYACTIV-G TS. Het volledige overzicht van prijzen en uitvoeringen is online te vinden bij Mazdakopen.nl of Nieuweautokopen.nl. Beide webwinkels kunnen alle uitvoeringen, versies en kleuren leveren zolang de auto’s maar nieuw zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s