Het echte DNA van Honda! De nieuwe Civic Type R 2014

Werelddebuut conceptmodel Honda Civic Type R op 2014 Geneva Motor Show

Honda 2014

Honda heeft de line-up voor de 2014 Geneva Motor Show onthuld, waaronder het wereldwijde debuut van het conceptmodel van de Honda Civic Type R, het Europese debuut van het conceptmodel van de Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV, brandstofcelauto), het ontwerp van de aandrijflijn van de nieuwe NSX, en de 2014 Civic World Touring Car Championship racewagen. Vooral de Civic Type R ziet er heftig uit. Voor wie nu vliegensvlug naar Hondakopen.nl of Nieuweautokopen.nl klikt om ‘m te kopen: bespaar u de moeite, het gaat hier om een concept, een model dat nog niet te koop is. Zelfs niet bij Hondakopen.nl of Nieuweautokopen.nl.

Racewagen voor de openbare weg – Civic Type R Concept
Honda’s hoogtepunt op de 2014 Geneva Motor Show is de onthulling van het conceptmodel van de Civic Type R, die de richting toont van het exterieurontwerp van de langverwachte ‘hot hatchback’. De nieuwe Civic Type R wordt in 2015 geïntroduceerd. De brutale en expressieve styling van de ‘racewagen voor de openbare weg’, zoals het ontwerpteam de auto noemt, is een afspiegeling van de sterke prestaties waar de Type R bekend om staat.

Vooral de spoilers en de dikke wielen springen in het oog. Wie deze mooimakers wegdenkt, komt qua uiterlijk redelijk uit bij de Civic die te koop is bij nieuwehondakopen.nl en Nieuweautokopen.nl. En omdat beide websites werken volgens het ‘Kan niet, bestaat niet-principe’, is de kans groot dat het ook nog wel lukt om al die kunststof stroomlijnverbeteraars te vinden, zodat we die gewone Civic toch weer op die Concept kunnen laten lijken. Mocht u dat willen natuurlijk.

Meesterschap in geavanceerde technologie – FCEV concept
De FCEV Concept, die Honda’s meesterschap in de ontwikkeling van geavanceerde technologie onderstreept, is voor het eerst te zien in Europa. Slank en aerodynamisch laat het concept de mogelijke styling zien van Honda’s volgende generatie brandstofcelauto, die in 2015 in de Verenigde Staten en Japan wordt geïntroduceerd, gevolgd door Europa.

Verdere evolutie – Honda NSX
Honda toont het ontwerp van de aandrijflijn van de nieuwe NSX supercar, die zijn motorshowdebuut beleeft. Het model belicht de in de lengterichting geplaatste V6 twin-turbomotor met directe injectie en Honda’s innovatieve 3 motor Sport Hybrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel DriveTM) hybride systeem.

Race esprit – 2014 Civic World Touring Car Championship
Volgend op de overwinning in 2013 bij de Manufacturers Championship van de World Touring Car Championship, onthult Honda de uitvoering van de 2014 Civic WTCC auto. Daarbij toont Honda haar lange geschiedenis in de Formule 1, met de RA271 die in 1964 uitkwam en zijn debuut maakte in de Duitse Grand Prix op de Nürburgring en de recordbrekende turbo RA168E motor die het seizoen van 1988 domineerde.

Veel modellen bij Honda dus die er nog niet zijn, of die zelfs niet op de openbare weg gaan komen. Gelukkig kunnen Hondakopen.nl en Nieuweautokopen.nl de modellen die wel gewoon te koop zijn, wel leveren. Snel en met garantie. En eventueel met spoilers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s