Echt spannend is die niet! De nieuwe Suzuki Celerio 2014

Suzuki onthult nieuwe Celerio, Alto nog heel 2014 leverbaar

Celerio

In India wordt tijdens de internationale autoshow van New Dehli de geheel nieuwe Suzuki Celerio onthuld. De Celerio volgt de trend in het A-segment, waar nieuwe modellen behoorlijk in omvang groeien door Europese eisen op het gebied van veiligheid en technologie. Nu nog in India, straks in Nederland bij Suzukikopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

De Celerio is met een lengte van 3,60 mtr. liefst 10 cm. langer  en met een hoogte van 1,54 mtr. liefst 7 cm. hoger dan de Suzuki Alto, wat o.a. resulteert in de grootste  interieur- en bagageruimte in deze klasse. Ook de CO2 uitstoot is zeer competitief te noemen. Na de wereldpremière in India, beleeft de Celerio volgende maand haar Europese première tijdens de internationale autoshow van Genève. De productie van de Celerio voor de Europese markt start naar verwachting eind dit jaar.

De Suzuki Alto blijft het hele jaar 2014 nog leverbaar. De consumentenprijzen vangen reeds aan bij € 8.929,=, waarbij momenteel op voorraadauto’s nog een extra voordeel van € 1.500,= geldt. Door geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Suzukikopen.nl of Nieuweautokopen.nl weet u pas echt zeker of u het onderste uit de kan hebt gehaald. Kijk en vergelijk! En wie dan weloverwogen beslist, zal ontdekken dat het goed zaken doen is met genoemde webwinkels. Consumenten die liever voor de zekerheid van een vast maandbedrag kiezen, kunnen via Suzuki Private Lease reeds voor € 225,= per maand (all inclusive excl. brandstof) Alto rijden. Hoewel de namen van de sites anders doen vermoeden, is het ook mogelijk om uw nieuwe Alto, of elke andere auto, te leasen bij Nieuweautokopen.nl of Suzukikopen.nl. Ook dan geldt dat u gegarandeerd een goede deal doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s