Skoda ontwerpt geen saaie auto’s meer! Wel stoere!

Concept: ŠKODA presenteert vijfdeurs coupédesign

Skoda Design 2014

De klapper voor ŠKODA dit jaar op de Autosalon van Genève 2014 is de onthulling van de spectaculaire ŠKODA VisionC. Dit studiemodel is de climax van de dynamische model- en designontwikkelingen die ŠKODA de laatste jaren heeft doorgemaakt. En dat ŠKODA zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren, merken we bij Skodakopen.nl en Nieuweautokopen.nl ook: de modellen van de fabrikant zijn populair. Vanwege hun design, maar ook zeker door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Steeds vaker komt het merk in de offerte-aanvragen voor, met een uiteindelijke aanschaf als fraai eindresultaat.

Met de jongste evolutie van de ŠKODA designtaal komt het merk in een geheel nieuwe fase. Tijdens het grootste modellenoffensief uit de rijke historie van ŠKODA, vernieuwt het merk bestaande modellen en voegt het nieuwe toe. Het design speelt een steeds grotere rol bij ŠKODA en de modellen stralen daardoor de levenslust en kracht uit die bij het merk horen. De designtaal van de dynamische en elegante vijfdeurs coupé is toonaangevend voor de volgende stappen in het evolutieproces. Dit betekent dat het ŠKODA design expressiever en dynamischer wordt en meer emotie krijgt. Tegelijkertijd opent het studiemodel van een vijfdeurs coupé de deur naar innovatieve carrosserievormen.

Wat dat betekent weten we nog niet bij Skodakopen.nl en Nieuweautokopen.nl. Wat we wel weten is dat de Yeti, Superb, Octavia en de Citigo terecht een vaste plek in de Nederlandse markt hebben veroverd dankzij hun prijs, design en rijeigenschappen. Vroeger riep het merk ‘Wie slim is, rijdt ŠKODA’, wij van Skodakopen.nl en Nieuweautokopen.nl zijn het daar unaniem mee eens en voegen daar aan toe ‘En koopt bij Skodakopen.nl of Nieuweautokopen.nl’. Waarom? Vanwege de goeie prijzen, de uitstekende service en het koopgemak. Oh ja, en oline inruilen kan er ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s