Mazda is wéér lekker bezig! De nieuwe Mazda2 Color Edition 2014

Speciale versie: Mazda2 Color Edition

Mazda2 2014

Mazda komt met een speciale versie van de Mazda2 onder de naam Color Edition, een stoere en sportieve blikvanger. Het model bevat verschillende stijlelementen die hem onderscheiden van de Mazda2 Cool, waarop deze nieuwe versie is gebaseerd. De Mazda2 Color Edition is per direct leverbaar via Mazdakopen.nl en Nieuweautokopen.nl voor de prijs van € 14.490,- en benadrukt de wendbaarheid en lichtvoetigheid waarmee de Mazda2 zoveel rijplezier biedt. Ook op zoek naar koopplezier? Kijk dan op Mazdakopen.nl en Nieuweautokopen.nl, nooit was het kopen van een nieuwe auto zo eenvoudig en aangenaam.

Evenals de Cool is de Color Edition voorzien van de 1.3 liter benzinemotor met 55 kW / 75 pk en handgeschakelde vijfversnellingsbak. Aan de buitenkant onderscheidt de Color Edition zich door 15“ lichtmetalen velgen in de aansprekende ‘Dark Gunmetal’ kleur, zowel een dakspoiler als spiegelkappen in de kleur Jet Black Mica, privacy glass in de achterportieren en als achterruit en deurgrepen in de carrosseriekleur.
Binnen vallen de met zwart leer beklede pookknop en stuurwiel op, waarbij de laatste bovendien is afgezet met rood stiksel en voorzien is van spaken in hoogglans antraciet. Deze sportieve lijn wordt doorgezet met speciale stoelbekleding met een rode bies.

De auto doet zijn naam eer aan met een uniek stijlelement: de voordeurpanelen en buitenste ventilatieringen zijn afgestemd op de carrosseriekleur. Naast zilverkleurige elementen in het interieur is ook het audiopaneel voorzien van hoogglans antraciet.
De Mazda audio-installatie (radio, CD, MP3, USB, AUX) is vanaf het stuurwiel te bedienen en de achterbank is in twee delen neerklapbaar (60 : 40). De Color Edition is beschikbaar in vier kleuren: True Red, Crystal White Pearl Mica, Jet Black Mica en Aluminium Metallic.

Mazdakopen.nl en Nieuweautokopen.nl loodsen u door het woud van nieuwe Mazda’s en bepalen samen met u welke uitvoering het beste bij u past. Ook modellen als de Mazda3 en de Mazda6 zijn te koop bij beide webwinkels. En vaak nog uit voorraad ook, waardoor u snel kunt rijden. Dat scheelt niet alleen geld, maar is ook handig als uw huidige auto tegen een onderhoudsbeurt aanhikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s