Europa snapt wat NL nog niet snapt: De Ford Fiesta op nummer 1

Ford Fiesta opnieuw de nummer 1 van Europa in 2013

Ford 2013

In 2013 was de Ford Fiesta met 293.663 verkochte eenheden voor het tweede jaar op rij de bestverkochte compacte auto op de Europese markt. Ook in Nederland doet hij het goed en behoort hij steevast tot de verkoop-top 5 van Nieuweautokopen.nl. En binnen de Ford-gelederen, dus de verkoopstatistieken van Fordkopen.nl , staat hij op de eerste plaats.

“Het succes van de Fiesta is niet alleen te danken aan zijn befaamde rij-eigenschappen, maar ook aan het lage brandstofverbruik van de bekroonde 1.0-liter EcoBoost-motor,” zegt Roelant de Waard, vice-president Marketing, Sales en Service bij Ford Europa. “Van de dynamische en praktische Fiesta ST tot de extreem zuinige nieuwe Fiesta ECOnetic en de meer dan 11.400 andere varianten, kopers van een compacte auto vinden altijd een Fiesta die bij hen past.”

Vijf weetjes over de Fiesta

· Er zijn in Europa meer dan 11.400 verschillende varianten van de Fiesta leverbaar
· De populairste kleuren zijn Frozen White, Panther Black en Moondust Silver
· In elke Fiesta is ongeveer 1 km aan elektrische bedrading verwerkt
· De Fiesta wordt wereldwijd in 62 landen verkocht
· Om tegemoet te komen aan de sterke vraag, breidt de Ford-fabriek in Keulen, Duitsland, volgende maand het aantal werkploegen uit en wordt de productie van de Fiesta verhoogd met 110 auto’s per dag.

Nieuweautokopen.nl en Fordkopen.nl kunnen succesvol zijn met de Fiesta vanwege hun uitstekende banden met de Nederlandse Ford-dealers. Daardoor kunnen zij niet alleen beschikken over alle actuele informatie aangaande het model, maar kunnen zij ook zeer snel (zelfs uit voorraad) en tegen zeer scherpe prijzen leveren. Meer weten? Een offerte aanvragen is natuurlijk vrijblijvende bij Nieuweautokopen.nl of Fordkopen.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s