De Toyota Auris nu in prijs verlaagd, ook online natuurlijk!

Toyota Auris Now: nú profiteren van heel veel extra’s

Toyota Auris

Toyota heeft alle benzine- en dieseluitvoeringen van de populaire Auris in prijs verlaagd én het gamma tegelijk verrijkt met een extra compleet uitgeruste Auris Now. De prijslijst begint nu bij 17.995 euro. De Now kost slechts 1.000 euro extra, en trakteert zijn inzittenden op onder meer climate control en 16-inch lichtmetalen velgen. Extra profiteren kan door een offerte aan te vragen bij Toyotakopen.nl of Nieuweautokopen.nl. Beide webwinkels kunnen vaak scherper aanbieden dan de merkdealer, terwijl service en garantie minimaal hetzelfde zijn.

De nieuwe Toyota Auris Now is standaard uitgerust met populaire opties als lichtmetalen 16-inch velgen, mistlampen vóór, climate control, cruise control en een met leder bekleed stuurwiel en dito versnellingspookknop. En doordat de ‘Now’-uitvoering gebaseerd is op de toch al compleet uitgevoerde Auris Comfort, zijn ook een radio/CD-speler, een USB-aansluiting, Follow me home-verlichting, LED-dagrijverlichting en Hill start assist control standaard.

Hatchback én stationwagon TS
Toyota levert de Auris Now als ruime vijfdeurs hatchback en als extra praktische Touring Sports (TS). Deze dynamisch gelijnde stationwagon biedt niet alleen royaal plaats aan de inzittenden, maar heeft ook een flinke bagageruimte van 530 liter. En die is heel eenvoudig uit te breiden tot een nóg indrukwekkendere 1.658 liter. Dankzij het Easy Flat-systeem is de achterbank namelijk in één simpele beweging neer te klappen.

Efficiency én rijplezier
De nieuwe Auris Now is leverbaar als 1.3 VVT-i en 1.6 VVT-i. Beide benzinemotoren zijn ontwikkeld met het oog op betrouwbaarheid, efficiency en rijplezier. Dat Toyota hierin geslaagd is, bewijzen het bescheiden officiële EU-brandstofnormverbruik van respectievelijk gemiddeld 5,4 en 5,9 liter per 100 kilometer en de mooie vermogenscijfers van 73 kW (99 pk) en 97 kW (132 pk). De Auris kent bovendien een relatief laag zwaartepunt, wat eveneens de dynamische rijeigenschappen verklaart.

De nieuwe Toyota Auris Now is vanaf nu online te bestellen bij Toyotakopen.nl en Nieuweautokopen.nl, De prijzen beginnen bij 18.995 euro, voor het volledige overzicht kun je terecht op de eerder genoemde website. En als je er dan toch bent, vraag dan meteen en geheel vrijblijvend een offerte aan. De prijs van de Auris TS Now start bij een eveneens scherpe 19.995 euro. Ook van dat model het volledige modellenoverzicht en alle specificaties op……, ja inderdaad, Nieuweautokopen.nl en Toyotakopen.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s