Heel veel extra’s voor de Volkswagen Editions 2014 modellen

Heel veel extra’s voor een kleine prijs – voordeel tot ruim 7.500 euro

Volkswagen Editions 2014 nieuweautokopen.nl

Bescheiden naam voor rijk uitgeruste modellen: Editions van Volkswagen

Volkswagen introduceert Edition-uitvoeringen van de up!, de Golf en de Passat. Hun gemeenschappelijke kenmerk: heel veel extra’s voor een opvallend kleine meerprijs. Deze Editions zijn online te koop bij Volkswagenkopen.nl en Nieuweautokopen.nl, de enige autowebwinkels waar service, garantie en goede prijzen hand in hand gaan.

Passat: drie Editions, in Limousine en Variant
De Passat is er als luxe BlueMotion Edition met Executive-pakket (navigatie RNS 315, alarm, multimedia aansluitbox, telefoonvoorbereiding), volautomatische airco, lichtmetalen wielen, Licht en Zicht-pakket en Park Assist. De vanafprijs bedraagt 33.890 euro; het voordeel: 3.950 euro.

De Passat Edition is gebaseerd op de Comfortline- en Highline-uitvoeringen met als extra het Executive-pakket, Park Assist en de comfortabele DSG-transmissie (1.6 TDI ook als handbak). Ze zijn leverbaar vanaf 32.890 euro. Dit bedrag betekent een klantvoordeel van 5.000 euro.

De Passat R-Line Edition is gebaseerd op de Highline en heeft het sportieve R-Line exterieurpakket, 17-inch lichtmetalen wielen en een Sportpakket II met sportstoelen, leren bekleding en getint glas. Ook inbegrepen: het Executive-pakket en het Advance-pakket, met Xenon-verlichting, keyless entry en Park Assist. De Passat R-Line Edition is er vanaf 38.150 euro. Het klantvoordeel bedraagt maximaal ruim 7.500 euro. Op Nieuweautokopen.nl en Volkswagenkopen.nl zijn de Edition-modellen terug te vinden, het team van de webwinkels helpt graag om de juiste uitrusting samen te stellen.

Golf BlueMotion Edition: alle gadgets aan boord
De Golf BlueMotion Edition combineert 14% bijtelling met véél luxe. Hij heeft bi-Xenon met LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten en het Executive Plus-pakket met onder meer navigatie Discover Pro, alarm en multimedia-aansluitbox. Ook standaard: Car-Net Online diensten (realtime verkeersinfo, Google Search en Streetview). Normale prijs: 4.140 euro, maar als Edition voor 2.495 euro. De vanafprijs van de zuinige Golf BlueMotion Edition komt daarmee op 31.185 euro.

Golf Cup Edition
De Golf Cup Edition op basis van de Comfortline is sportief met extra’s als lichtmetalen wielen (16-inch), LED-achterlichten, bekleding met grijze stiknaden en LED-kentekenplaatverlichting. Ook de handige parkeerhulp PDC (voor/achter) is inbegrepen. De meerprijs is slechts 100 euro. En dus is de Golf Cup Edition er al vanaf 23.750 euro (voordeel: 1.560 euro).

Kekke up! Edition
De up! Edition is gebaseerd op de move up! en heeft de volgende extra’s: lichtmetalen wielen, zwarte spiegelkappen, speciale interieurbekleding met blauwe stiksels, een dasboard in ‘Black Pearl’, klein leder pakket (ook hier blauwe stiknaden) en instaplijsten met up!-logo. Deze extra’s zijn er voor 400 euro. De up! Edition is er zodoende vanaf 11.050 euro (voordeel: 660 euro).

Meer Editions
Ook andere populaire Volkswagens zoals de Polo, de Touran en Sharan zijn er nu als extra complete en voordelige Edition. Alle actiemodellen én andere aanbiedingen zijn handig gegroepeerd op de speciale actiepagina op Volkswagen.nl. Daar kunt u kijken, online bestellen kan bij Volkswagenkopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s