De Peugeot 308 SW 2014 nu verkrijgbaar vanaf €21.450,-

Alle prijzen van de Peugeot 308 SW

Alle prijzen van de Peugeot 308 SW zijn bekend. Direct vanaf de introductie van de nieuwe 308 SW doet ook een nieuwe generatie motoren zijn intrede. Het hoogtepunt daarvan is de nieuwe 1.6 BlueHDi-motor met slechts 14% bijtelling. Peugeotkopen.nl en Nieuweautokopen.nl hebben niet alleen alle Peugeot-prijzen, ook de specificaties en de uitrusting zijn er te vinden. En een mogelijkheid om te bestellen: online, snel en gemakkelijk.

Peugeot 308 SW 2014 Nieuweautokopen.nl

Prijzen
De prijsopbouw van de nieuwe Peugeot 308 SW is transparant. Voor de Access, de Active en de Blue Lease versies geldt een meerprijs van € 1.500,- ten opzichte van een vergelijkbare Berline. De vanafprijs van de Peugeot 308 SW komt daarmee op € 21.450,- . Voor de Allure en de Blue Lease Executive geldt een meerprijs van € 1.700,- ten opzichte van een vergelijkbare Berline. Het Blue Lease gamma start bij € 21.400,-, maar het laagste netto bijtellingsbedrag wordt gerealiseerd door de Blue Lease 1.6 BlueHDi 120 pk met een vanafprijs van € 24.250,- en dankzij de 14% bijtelling een netto bijtellingsbedrag van slechts € 118,- per maand. De volledige prijslijst staat op Nieuweautokopen.nl en Peugeotkopen.nl.

Diesel
Naast de nieuwe 1.6 BlueHDi-motor met 14% bijtelling, is de nieuwe 308 SW te bestellen met een nieuwe 2.0 BlueHDi-motor met 150 pk. Deze motor kan gecombineerd worden met een handgeschakelde zesversnellingsbak of met een volautomatische transmissie met zes versnellingen. Zelfs in combinatie met de automaat valt de 2.0 BlueHDi nog in de categorie voor 20% bijtelling!

Benzine
Er is een volledig nieuwe 1.2 e-THP leverbaar met 130 pk. Later in het jaar komt daar nog een 1.2 e-THP met 110 pk bij, evenals een 130 pk versie met automatische transmissie. Deze nieuwe automatische versnellingsbak is zeer efficiënt, waardoor het verbruik ervan nauwelijks hoger is dan bij een handgeschakelde versie. Hierdoor zal deze automaat ook nog binnen de grenzen voor 20% bijtelling vallen.

Lease
Peugeotkopen.nl en Nieuweautokopen.nl kunnen alle uitvoeringen leveren. Nieuw, met garantie en een uitstekende service. Inruilen kan er ook; ook weer online. En wie liever leaset dan koopt, ook daar weten Peugeotkopen.nl en Nieuweautokopen.nl wel raad mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s