Is dit de redding van Nissan?

Levering start al in februari; prijzen vanaf 23.150 euro

Nissan 2014 Qashqai

Nissan is begonnen met de verkoop van de compleet nieuwe QASHQAI. De eerste auto’s arriveren eind januari bij de dealers. De nieuwste Crossover biedt innovatieve techniek, efficiënte motoren en een zeer fraai interieur. De prijzen beginnen bij 23.150 euro. Ook het huidige model van de QASHQAI is bij Nieuweautokopen.nl en Nissankopen.nl nog te bestellen. In een aantal gevallen is het model zelfs uit voorraad leverbaar. Kijk op Nissankopen.nl en Nieuweautokopen.nl bij ‘Direct op Voorraad’ en profiteer van een snelle levering en een scherpe prijs. Staat de auto niet in het overzicht, neemt u dan contact op met het team van de websites, zij vinden in 9 van de 10 gevallen de auto die voldoet aan uw wensen. Vaak nog extra aantrekkelijk geprijsd ook.

De nieuwe Nissan QASHQAI is de perfecte opvolger van de succesvolle eerste generatie. Daarvan zijn meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Nissan ontwikkelde de tweede generatie QASHQAI op een compleet nieuw platform. Het resultaat: een laag gewicht en zuinige aandrijflijnen. Met slimme innovaties als de Around View Monitor (voor perfect zicht rondom de auto), het Nissan Safety Shield en Park Assist (parkeerhulp) zet de Nissan een compleet nieuwe standaard in het Crossover-segment.

Dat geldt ook voor de motoren. De QASHQAI DIG-T 115 met handmatig bediende zesversnellingsbak verbruikt gemiddeld maar 5,8 liter benzine per 100 kilometer. De dCi 110-dieselmotor komt zelfs op slechts 3,8 liter diesel per 100 kilometer. De CO2-emissie ligt op maar 99 gram per kilometer. Daarmee voldoet de QASHQAI aan de norm voor lagere fiscale bijtelling van 20 procent bij zakelijk gebruik.

Krachtigste
De krachtigste motorvariant is de dCi 130. Die verbruikt gemiddeld 4,4 liter diesel per 100 kilometer. De dCi 130 is leverbaar in combinatie met de automatische XTRONIC CVT-transmissie en ALLMODE 4×4-i-vierwielaandrijving.
Behalve fraai design, royale ruimte en zuinige motoren biedt de QASHQAI ook een zeer omvangrijke uitrusting. ESP, zes airbags, airconditioning, cruisecontrol, een audiosysteem met cd-speler, aux- en USB-aansluiting en Bluetooth-connectiviteit zijn standaard, net als led-dagrijverlichting, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en Hill Start Assist.

Indrukwekkende lijst
De meest luxueuze uitvoering van de QASHQAI, de Tekna, heeft een indrukwekkende lijst voorzieningen op het gebied van veiligheid en comfort. Daarop staan bijvoorbeeld lichtmetalen 19-inchwielen, de Around View Monitor en het Nissan Safety Shield met onder meer een grootlichtassistent, een noodstopfunctie, verkeersbordenherkenning, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, Moving Object Detection en Fatigue Alert Detection.

De QASHQAI is leverbaar voor prijzen vanaf 23.150 euro voor de DIG-T Visia. Dieselen kan vanaf 26.150 euro voor de dCi 110 Visia en 30.450 euro voor de dCi 130 Acenta. De XTRONIC CVT staat voor 2.500 euro meerprijs op de prijslijst en vierwielaandrijving komt op 3.000 euro extra. Leaseprijzen beginnen bij 395 euro per maand voor de benzinemodellen. Dieselen kan vanaf 549 euro per maand. Voor welke optie u ook kiest: kopen en leasen kan bij Nissankopen.nl en Nieuweautokopen.nl. Dat gaat snel, eenvoudig en altijd met scherpe prijzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s