Dakar Feest machine van Mini: Countryman Champ Edition

Rijk uitgerust met ruim 2.900 euro voordeel!

Dakar Mini 2014

Joan “Nani” Roma sleepte afgelopen zaterdag met zijn MINI Countryman de overwinning in de Rally Dakar 2014 in de wacht. Daarmee is MINI voor het derde jaar op rij winnaar van de grootste slijtageslag ter wereld. MINI viert dit sportieve hoogtepunt in Nederland met de MINI Countryman Champ Edition – een ongekend luxe uitvoering met groots voordeel voor de consument, online te koop bij Minikopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

De overwinning in de Rally Dakar 2014 is voor MINI dubbele pret, omdat daarmee na 58 jaar de tegenslag in de Rally van Monte Carlo 1966 eindelijk is goedgemaakt. In dat jaar werd het fabrieksteam – met rallycoryfeeën als Timo Mäkinen, Rauno Aaltonen en Paddy Hopkirk – na een spetterende 1-2-3 finish gediskwalificeerd wegens koplampen die volgens de organisatie niet gehomologeerd waren. En daarmee bleef het ruim een halve eeuw bij twee overwinningen op rij.

De 9.374 kilometer lange 2014 Dakar rally was een van de zwaarste aller tijden. Nani Roma: “De MINI ALL4 Racing was extreem betrouwbaar en snel gedurende de hele rally. Bovendien was het geweldig leuk om mee te rijden. Een goed resultaat voor MINI en nu is het tijd om het te vieren!” Bij Minikopen.nl en Nieuweautokopen.nl is het vrijwel dagelijks feest. Vanwege de enorme belangstelling voor deze steeds populairder wordende manier van autokopen.nl en natuurlijk de zeer positieve ervaring van de klanten die bij de dealer hebben gekeken en gereden en uiteindelijk bij de webwinkel Minikopen.nl of Nieuweautokopen.nl hun nieuwe MINI hebben gekocht. Kijkt u de klantenreviews er maar op na: vrijwel iedereen is lovend over de aanpak, de service en de prijzen van de eerdergenoemde webwinkels.

MINI viert in Nederland de Dakar 2014 overwinning met de rijk uitgeruste MINI Countryman Champ Edition. Basis vormt de Business uitvoering aangevuld met state of the art MINI Wired, 17 inch wielen in sportief mat antraciet, zilver of zwart en Bi- Xenon koplampen in een zwarte behuizing. Automatische airconditioning, een achterspoiler en een voordeel van ruim € 2.900, maken deze winnaarsuitvoering compleet. De uiterst complete MINI One Countryman Champ Edition is dus klaar voor de start vanaf € 27.995,-.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s