De nieuwe Renault Captur! Uiteraard ook online te bestellen….

DE RENAULT CAPTUR: DE URBAN CROSSOVER DIE HET DAGELIJKS LEVEN VERANDERT

Renault begon reeds met innoveren in 1898 en gaat onverminderd door met het aanpassen van het traditionele aanbod en stelt hierbij de verwachting van de klant centraal. Dat spreekt Renaultkopen.nl en Nieuweautokopen.nl natuurlijk aan, dat innoveren. Met de introductie van beide autowebwinkels is het traditionele verkoopkanaal immers ook op de schop gegaan. Nu komt Renault met de Captur, de eerste urban crossover van het merk. Na de vernieuwing van de Clio, vormt de Captur de volgende stap in het designoffensief van Renault onder leiding van Laurens Van den Acker. Ook deze Renault zal te koop zijn via Renaultkopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

Renault Captur 2013

Met zachte, vloeiende en uitgebalanceerde vormen is de Renault Captur een sterke persoonlijkheid, maar op een heel subtiele manier. Het ontwerp is fraai en stevig, geïnspireerd op de Concept Car ‘Captur’, waarvan de Renault Captur het karakter en de suggestieve naam heeft overgenomen. De nieuwe crossover van Renault heeft een sympathieke uitstraling en zijn silhouet is dynamisch.

Online of per telefoon

Met compacte afmetingen, een grotere bodemvrijheid, grote wielen en beschermstrips voor de onderkant van de carrosserie heeft deze auto alles in huis om overal uit de voeten te kunnen in het dagelijks leven. De Renault Captur is eenvoudig te customizen. De auto wordt onder andere leverbaar in bi-tone carrosseriekleur, waarbij het dak en de stijlen mooi contrasteren met de rest van de carrosserie. De teams van Renaultkopen.nl en Nieuweautokopen.nl assisteren u graag bij het samenstellen van uw nieuwe renault. Online of per telefoon.

Renault Captur, het interieur van een MPV

Hoewel hij zeer compact is (4,12 meter lang) zorgt de Captur voor een ruimtelijk gevoel. Er is voldoende ruimte en het exclusieve, kleurrijke interieur doet stoer, warm en ontspannen aan. Dit gevoel kan worden versterkt door elementen uit het aanbod customize-mogelijkheden voor het interieur dat gericht is op de verschillende interieurelementen die uitgevoerd kunnen worden in verschillende kleuren of motieven.

Hoge rijpositie

De Renault Captur heeft ook de functionaliteiten en het comfort van een MPV: een hoge rijpositie en instap, veel bagageruimte, modulariteit en innovatieve opbergruimtes. De standaard en optionele uitrusting van de Renault Captur bevat elementen uit het bovenliggende segment: Renault handsfree Card, Hill-start assist, ASR/ESP, Hill-start assist en parkeersensoren die optioneel uit te breiden zijn met een achteruitrijcamera. En laten we Renault R-Link niet vergeten: de gloednieuwe ingebouwde navigatie en multimedia tablet met touch screen en internet. Daarnaast is er ook een Arkamys®-audiosysteem voor goede geluidskwaliteit met 6 speakers, USB-aansluiting, Bluetooth® en audiostreaming.

Renault Captur, de wendbaarheid en het rijplezier van een compacte hatchback

De Renault Captur is gebaseerd op het platform van de nieuwe Clio en geldt als toonaangevend in het B-segment op het gebied van rijcomfort. De rijkwaliteiten zijn top. Wegligging, een pittige motor, wendbaarheid, compactheid zijn andere belangrijke kenmerken van dit platform.

De benzine- of dieselmotoren met de allernieuwste Renault-technologie zijn ‘best in class’ op het gebied van verbruik en CO2-uitstoot vanaf 96 g CO2/km.

Spanje

De Renault Captur wordt geproduceerd in de Renault-fabriek van Valladolid in Spanje, wordt in maart onthuld op de Autosalon van Genève in Zwitserland en zal te koop zijn via Renaultkopen.nl en Nieuweautokopen.nl met een aflevercentrum in Almere, Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s