Nieuwe instapversie van de BMW X3!


Achterwielaangedreven instapversie BMW X3 vanaf € 46.990

BMW introduceert de nieuwe BMW X3 sDrive18d. De nieuwe basis van het X3-gamma met efficiënte viercilinder dieselmotor en – voor het eerst – achterwielaandrijving. De prijzen beginnen bij 46.990 euro (inclusief 21% BTW) en dat is meer dan 8.000 euro lager dan bij de BMW X3 xDrive20d. BMWkopen.nl en Nieuweautokopen.nl hebben een overzicht van alle modellen en uitvoering. Online, inclusief energielabels, specificaties en de juiste prijzen. prijzen die vaak ook nog eens lager zijn dan bij de dealer.

Dankzij de achterwielaandrijving kon bovendien een gewichtsbesparing van 55 kg behaald worden. Dit heeft gunstige gevolgen voor het brandstofverbruik: 5,1 l/100 km. De CO2-uitstoot bedraagt een bescheiden 135 g/km. Hierdoor heeft de BMW X3 sDrive18d een groen energielabel B.

Aanhanger of caravan
De nieuwe BMW X3 sDrive18d wordt in november in de showroom verwacht. In combinatie met de standaard Auto Start Stop-functie en de efficiënte viercilinder 2,0-litermotor, met 105 kW (143 pk) vermogen en voorzien van TwinPower Turbo-technologie, resulteert dit in een gemiddeld brandstofverbruik van 5,1 liter op 100 kilometer (met automatische achttrapstransmissie: 5,4 l/100 km). Daarbij zijn de prestaties aanzienlijk. Met een topsnelheid van 195 km/u en een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u in 9,9 seconden is de BMW X3 sDrive18d een BMW in hart en nieren. Dankzij het koppel van 360 Nm – dat al vanaf 1.750 toeren per minuut beschikbaar is – kan de BMW X3 sDrive18d een aanhanger of caravan tot 2.000 kg trekken.

Compleet uitgerust
Naast een scherpe prijsstelling kent de BMW X3 sDrive18d een complete uitrusting. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, cruisecontrol, Bluetooth-telefoonvoorbereiding en een USB-poort voor bijvoorbeeld een iPod of USB muziekdrager.

Successtory
Met de nu gepresenteerde BMW X3 sDrive18d voegt BMW een nieuw hoofdstuk toe aan de
successtory van de BMW X3, die vorig jaar op de Nederlandse markt verscheen. Sindsdien zijn al meer dan 1.600 exemplaren verkocht. Door de scherpe prijsstelling en het bescheiden brandstofverbruik van de nieuwe BMW X3 sDrive18d kan de BMW X3 in het vervolg een nog grotere doelgrope aanspreken. Een doelgrope die online zijn auto’s kopt. Bij Nieuweautokopen.nl of BMWkopen.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s